Spelletjesmiddag

Woensdag 23 oktober a.s. vieren wij met een spelletjesmiddag dat er in 2012 nieuwe speeltoestellen in onze wijk zijn geplaatst. Naast het Binnenhof ook aan de Doom, Landford, de Croeze en Heerenveense tuin. In de Heerenveense tuin zijn als laatste de avontuurlijke speeltoestellen geplaatst. Door het maken van een speelberg is er in de Heerenveense tuin een natuurlijke speelplek gecreëerd. Afgelopen winter hebben veel kinderen daar met de slee gebruik van gemaakt.

Om dit te vieren komt wethouder Huisman de spelletjes middag openen. Hij doet dit om 14:00 uur op het speelveld van het Binnenhof. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Koffie en thee en natuurlijk ranja staat klaar voor iedereen die daar zin in heeft. En de kinderen…die kunnen meedoen aan de spelletjes die daar op het Binnenhof klaar staan. Vrijwilligers zijn aanwezig om de kinderen te begeleiden.

De uitnodiging die alle kinderen in de wijk hebben gekregen vindt u in het menu onder Nieuws.


Enquête resultaten over de hondenpoepbakken in de wijk

Ruim 100 wijkbewoners hebben via de e-mail de enquête benantwoord. U vindt de resultaten van deze enquête in het menu onder Nieuws.