Op onze witte fietsen, in onze witte bus, met onze witte WiN jassen aan: Projectteam ‘WiJ buurten’ trekt er op uit in Roden. Ditmaal is de wijk de Hofsteden aan de beurt. Hoe gaat het bij jouw in de buurt? Wat gaat er goed en wat ontbreekt er als het gaat om voorzieningen die bijdragen aan jouw welzijn? Met deze vragen gaat het projectteam langs verschillende deuren op 25 en 27 augustus en worden de WiJ buurten enquête huis – aan – huis verspreidt.

Zaterdag 29 augustus van 13.00 – 15.00 uur is het projectteam met een zogenoemde ‘Fleur op meeting point’ in de wijk aanwezig.

Vanaf 13.00 uur wordt er een pop-up terras gerealiseerd waar wijkbewoners mogen aanschuiven voor een gesprek en het halen van gratis tuinzaadjes en bloemetjes. Deze kleurrijke aanpak fleurt de buurt letterlijk op en bij het overhandigen is het team benieuwd naar de mening van de buurt: wat is er nog meer nodig om deze buurt op te fleuren? In het kader van ontmoeting en contact vangt WiJ buurten signalen op  over de buurt. Hoe woont men in deze wijk? Ontmoet men elkaar genoeg? Wat heb je nodig qua voorzieningen om met veel plezier in de wijk te wonen. Met deze antwoorden gaat WiN aan de slag en het liefst in samenwerking met de buurtbewoners.

Kan jouw tuin wel wat extra kleur gebruiken en heb je tien minuten tijd? Kom dan langs op zaterdag 29 augustus tussen 13.00-15.00 uur bij het speelveld de Binnenhof. Hopelijk tot dan!

Voor meer informatie neem contact op met Welzijn in Noordenveld 050 317 6500 of bekijk onze facebookpagina.

Liever online aangeven hoe het gaat bij jou in de buurt? Ga dan naar www.stwin.nl/wijbuurten.nl