Het Oranjefonds vraagt uw aandacht voor het volgende:

Dit is de vlam. Een symbool van warmhartigheid. Met de raamsticker willen we aandacht vragen voor iedereen die een ander een warm hart toedraagt. We sporen mensen en organisaties aan de raamsticker op te plakken, zodat ze kunnen laten zien dat zij vinden dat niemand in Nederland er alleen voor zou moeten staan. 

Met de campagne Niemand Alleen willen we verbondenheid creëren en mensen de mogelijkheid geven om uit te dragen dat zij klaarstaan voor anderen. We hebben gekozen voor een vlam, omdat die licht geeft in de duisternis en warmte uitstraalt. 

Het zou heel mooi zijn als jouw organisatie dit onder de aandacht van jullie achterban wil brengen. Zo kunnen we samen zorgen dat ons land zich verbonden voelt, dat we kunnen voelen dat er naast alle ellende ook veel moois gebeurt. 

Vraag de vlam snel aan als je vindt dat er meer aandacht mag zijn voor alle mensen die anderen een warm hart toedragen. Help mee dit uit te dragen door deze sticker op het raam van jullie kantoor te plakken. Zo kunnen we verbonden zijn, in een tijd waarin afstand houden noodzakelijk is. Doe je mee?

Sandra Jetten
Directeur Oranje Fonds

Vraag de sticker aan

Doe mee met het Oranjefonds

Een gift voor het Oranjefonds