Voor het verfraaien van onze wijk laten we twee elektriciteitskasten van Enexis beschilderen. Hiertoe is via e-mail en onze huis aan huis verspreidde nieuwsbrief melding van gemaakt en gevraagd of men hiervoor een ontwerp wilde maken of deze kasten zouden willen beschilderen.

Leden van de teken- en schilderclub die in onze wijk wonen hebben twee ontwerpen gemaakt en gaan zeer binnenkort starten met het aanbrengen van de ontwerpen op de kasten. Onderstaand ziet u de ontwerpen.

Het ‘Mondriaan’ ontwerp wordt aangebracht op de kast aan de Schonauwen op de grondstrook tegenover de Heerenveense tuin en het andere ontwerp aan de Hofstendenlaan aan  de overzijde van CBS de Hoeksteen.

De kasten worden eerst schoongemaakt door leerlingen van De Esborg. Nadat ze zijn schoongemaakt brengen bestuursleden van de wbv de Hofsteden de grondverf aan waarnaar de amateurkunstenaars aan de slag kunnen. 

Als u zich uitgedaagd voelt of u wordt door het resultaat geïnspireerd: u mag nog altijd ontwerpen indienen. Wij hopen volgend jaar nog enkele kasten te kunnen laten beschilderen. Ook kunt u aangeven als u een kast in de buurt heeft waar u graag een afbeelding op geschilderd ziet. Ideeën zijn welkom!